tisdag 28 augusti 2012

Höstens stillhet






Friden har infunnit sig. Första dygnet i norr var rätt stressigt, innan lugnet infann sig och allt började kännas väldigt fint och mysigt. C var väldigt duktig hela vägen upp på tåget, skrek knappt alls, trots att vi dessutom stod stilla 2,5 timma i Gävle på grund av en olycka på spåret.

På kvällen i Lördags var vi hemma hos Charlotta, Christian och Valter. (Martins lillasyster med man och bebis). C tyckte det var fint att träffa sin kusin, även om de mest satt och stirrade på varandra.

Sedan dess har vi bott i Granloholm i Sundsvall hemma hos Martins amma och hennes man. Här bor det också en fin hund vid namn Ipso och en vacker diva till katt som heter Plupp.

Jag och C promenerade med bärselen i går när M var iväg med sin mamma. Vädret var klart och soligt, luften hög och frisk. Hösten har kommit hit och jag sörjer inte alls att det är så. Jag har längtat efter lövens skiftningar, att andas luft som inte är fuktig av klibbig värme och att kunna krypa upp i soffan med en bok och höra regnet utanför mot rutan.

Inga kommentarer: