tisdag 24 februari 2009

Ilska vs Oro



T ar arg over nagot, ledsen och nedstamd, men han sager att han inte vet over vad, och att det absolut inte ar mitt fel. Jag vill tro honom. Men nagonting maste val ha hant? Eller ar det bara situationen i allmanhet?

Vet att jag ar ego, men jag blir sa ororlig nar han inte pratar med mig och kan inte lata bli att oroa mig for att han har bestamt sig for att inte komma hit, men inte vagar saga det, eftersom han vet hur besviken jag blir da.

Men nej, jag tror inte att det handlar om det.

Imorgon ska bankelandet antligen ordna upp sig i alla fall. Har alla pappren och en tid inbokad hos Barclys. Hoppas att det funkar nu, annars kommer jag sla nagon hart i skrevet.

Var sa trott forrut efter jobbet, att jag somnade en stund efter maten. Skulle bara vila en stund, men halvsov i nastan 30 min. Fast jag kanner mig piggare nu.

Maste forsoka ringa mina foraldrar i morgon eller i over morgon. Det var ganska lange sedan vi pratade, och dom blir sa ororliga nar jag inte hor av mig. Dumt att oroa folk i onodan.

1 kommentar:

Anonym sa...

Hej! Min nya adress är www.friskochfri.blogspot.com. Har valt att dölja min blogspot-profil så inte onödigt många får tag i min nya adress, vill kunna skriva utan att nyfikna föräldrar läser.
Du är givetvis välkommen. (Här får du för övrigt några svenska bokstäver att skriva med :o)